Eurocopa

Romania goleja Ucraïna (3-0)

Aquesta tarda s’ha produït el que és, segurament, el resultat més sorprenent del què va d’Eurocopa. I és que Ucraïna, liderada dels gironins Tsygankov i Artem Dovbyk, i a la qual se li entreveia un paper prometedor en el torneig, ha estat golejada (3-0) per Romania que ha demostrat venir d’amagada.

Han fet un partit molt seriós els d’Eduard Iordanescu, que han colpejat en moments puntuals i han controlat bé als talents gironins i també al del Chelsea Mudryk.

S’ha decantat el duel en la primera part, quan Stanciu (29’), s’ha tret un xutàs des de fora de l’àrea, després d’una mala sortida de pilota de Lunin i ha obert la llauna. No ha respòs Ucraïna, que després del descans ha rebut un altre cop, també amb un xut llunyà, de Rzvan Marin (53’) que ha culminat un contraatac. Sense temps per gran cosa, els romanesos han sentenciat, via Dragus (57’), resolent una centrada de Denis Man, capital en els tres gols dels seus, ja que han nascut de les seves botes tots tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)