Eurocopa

El VAR frustra Lukaku

Bèlgica 0 Eslovàquia 1

BÈLGICA:Casteels; Castagne, Debast, Faes, Carrasco (Lukebakio, 84’); Mangala (Bakayoko, 58’), Onana, De Bruyne; Doku (Openda, 84’), Lukaku i Trossard (Tielemans, 74’).ESLOVÀQUIA:Dubravka; Pekarík, Vavro, Skriniar, Hancko; Kucka, Lobotka, Duda (Obert, 94’); Schranz (Duris, 81’), Bozenik (Strelec, 70’) i Haraslin (Suslov, 70’).GOLS:0-1 (7’) Schranz.ÀRBITRE:Halil Umut Meler (turc).T.G.:Mangala, Tielemans i Lukebakio, de Bèlgica; Schranz d’Eslovàquia.T.V.:cap.

Si sorprenent va ser la desfeta d’Ucraïna, encara va ser-ho més la derrota, després, de Bèlgica, que va caure (0-1) contra Eslovàquia. Un gol matiner de Schranz (7’) va ser definitiu per a uns belgues que van passar-se el partit remant a la recerca d’un empat que no va arribar.

I això que va intentar-ho l’equip que entrena Domenico Tedesco. Ho van provar sense encert Doku, Trossard, De Bruyne i, sobretot, Lukaku, que va marxar especialment frustrat perquè va marcar dos gols, que va celebrar, però que finalment el VAR li va invalidar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)