Eurocopa

França: tres punts i inquietud

Grup D. El combinat ‘bleu’ s’imposa a Àustria, però veu com Mbappé marxa amb un fort cop al nas

Àustria 0 França 1

ÀUSTRIA:Pentz; Posch, Danso, Wöber (Trauner, 60’), Mwene (Prass, 88’); Seiwald, Grillitsh (Wimmer, 60’); Sabitzer, Baumgartner, Laimer (Schmid, 91’); i Gregoritsch (Arnautovic, 60’).FRANÇA:Maignan; Kounde, Saliba, Upamecano, Theo Hernández; Kanté, Rabiot (Camavinga, 71’); Dembélé (Kolo Muani, 71’), Griezmann (Fofana, 91’), Mbappé (Giroud, 90’); i Thuram.GOLS:0-1 (38’) Wöber (p.p)t.ÀRBITRE:Jesús Gil Manzano (espanyol).T.G.:a Mwene, Wöber, Laimer, Baumgartner i Danso, d’Àustria; a Dembélé i Mbappé, de França.T.V.:cap.

França va començar el seu camí en l’Eurocopa fent la feina, i amb una actuació marca de la casa es va imposar (0-1) a Àustria. El conjunt orientat per Didier Deschamps no enganya ningú. Sòlid al darrere i punyent a dalt, una fórmula amb la qual s’ha convertit en una de les seleccions més potents del planeta, cosa que ahir va tornar a demostrar en l’estrena. Així, sense ser un brollador futbolístic, però exhibint superioritat en cada moment, l’equip bleu va dominar l’enfrontament, i si hagués estat una mica més fi de cara a porteria –Mbappé, Griezmann, Thuram i Giroud van disposar de situacions clares–, no hauria acabat demanant l’hora, encara que tampoc va patir gaire.

Només en el primer temps va veure perillar el resultat, quan amb empat a zero l’austríac Baumgartner va tenir una ocasió diàfana que Maignan va neutralitzar. En la jugada següent, però, els bleu van respondre i Wöber (38’), intentant refusar una centrada de Mbappé, es va fer un autogol. El combinat francès, doncs, en va fer prou amb aquesta diana, tot i que va marxar amb inquietud malgrat els tres punts. I és que Mbappé, capità i jugador més diferencial, va rebre un cop al nas que el va fer sagnar molt, que no li va permetre continuar i que no fa gens bona pinta. A França, tothom pendent de l’evolució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)