1a divisió

València-Barça i Betis-Girona per començar la lliga

Si l’Espanyol puja visitarà entre el 16 i el 18 d’agost el Valladolid. Els clàssics, en la jornada 11 al Bernabéu i en la 35 al Camp Nou

El camí de la temporada 2024/25 es comença a definir, i és que el calendari de la lliga de primera divisió ja està definit després del sorteig que s’ha realitzat aquest migdia a la sala Luis Aragonés de la Federació Espanyola de Futbol – consulta aquí el calendari complet . Un calendari particular, i és que només hi ha 19 dels 20 equips confirmats perquè l’Espanyol i l’Oviedo es jugaran l’última plaça aquest diumenge al Stage Front Stadium, on els blanc-i-blaus hauran de capgirar l’1-0 de l’anada de la final del play-off d’ascens al Carlos Tartiere.

La lliga començarà el cap de setmana del 16 al 18 d’agost. En la primera jornada el Barça visitarà el València i el Girona visitarà el Betis. L’Espanyol, en cas d’ascendir, visitaria el camp del Valladolid. I l’última jornada es disputarà el 25 de maig, en una 38a jornada en què el Barça visitarà l’Athletic, el Girona rebrà l’Atlético i l’Espanyol rebria el Las Palmas.

Els dos partits més esperats de l’any de la lliga, els clàssics entre el Barça i el Madrid, es jugaran el cap de setmana del 27 d’octubre al Santiago Bernabéu (jornada 11) i el de l’11 de maig al Camp Nou (jornada 35).

Els duels catalans entre el Barça i el Girona seran en la jornada 5 i 29. El primer a Montilivi, el cap de setmana del 15 de setembre, just abans de l’estrena de tots dos equips a la Champions, i el segon al Camp Nou, el cap de setmana del 30 de març. D’altra banda, si l’Espanyol aconsegueix l’ascens els derbis barcelonins seran en les jornades 12 i 36, primer al Camp Nou el 3 de novembre, i en el tram final de lliga al Stage Front Stadium el 14 de maig, en jornada intersetmanal. Els duels entre el Girona i l’Espanyol serien a Montilivi el 24 de novembre (jornada 14) i al Stage Front Stadium el 9 de març (jornada 27).

La lliga de primera divisió de la temporada 2024/25 tindrà quatre aturades per partits internacionals. Seran els caps de setmana del 8 de setembre, del 13 d’octubre, del 17 de novembre i del 23 de març del 2025. A més, també hi haurà una finestra de seleccions un cop finalitzada la lliga. Altres aspectes a tenir en compte és que hi haurà quatre jornades intersetmanals durant la temporada i la lliga s’aturarà del 22 de desembre al 12 de gener per les vacances de Nadal, tot i que entremig hi haurà partits de copa, a més de la supercopa el mateix cap de setmana en què tornarà la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)