Més futbol

El TAD proposa inhabilitar Pedro Rocha sis anys

Pedro Rocha, l’ara president de la Federació Espanyola de Futbol podria ser inhabilitat durant sis anys. El Tribunal Adminsitrativo del Deporte (TAD) ha dictat una proposta de resolució en la causa oberta al president de la FEF que posa sobre la taula la inhabilitació del president per haver abusat de la seva autoritat. La instructora considera que Rocha ha comès tres faltes greus com a president de la Comissió Gestora de la federació després de la dimissió de Rubiales, cadascuna d’elles, equivaldria a dos anys d’inhabilitació en càrrecs de qualsevol federació esportiva. La primera falta és haver cessat al secretari general de la FEF, Andreu Camps. La segona, haver rescindit el contracte amb GC Legal, el despatx d’advocats de la mà dreta de Rubiales, Tomás González. I la tercera, haver presentat la FEF com a acusació particular en el cas de la Supercopa d’Espanya.

Pedro Rocha és president de la FEF des del passat 6 d’abril, si finalment és inhabilitat no podria presentar-se a la reelecció pel cicle 2024-2028 que comença el seu procés el 10 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.