Eurocopa

El VAR amarga Koeman i salva França (0-0)

Grup D

Països Baixos 0 França 0

PAÏSOS BAIXOS:Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké, Schouten (Wijnaldum, 73’), Reijnders, Frimpong (Geertruida, 73’), Xavi Simons (Veerman, 73’), Gakpo, Memphis (Weghorst, 79’).FRANÇA:Maignan, Koundé, Upamecano, Saliba, Theo Hernández, Kanté Tchouaméni, Dembélé (Coman, 75’), Griezmann, Rabiot, Thuram (Giroud, 75’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Anthony Taylor (Anglaterra). T.G.: a Schouten.PÚBLIC:Uns 45.000 espectadors al Leipzig Stadium.

Després de dies i dies parlant del nas més mediàtic de l’Eurocopa, Kylian Mbappé i la seva màscara finalment no han fet acte de presència en els Països Baixos-França jugat avui a l’estadi del Leipzig. El madridista sí ha estat a la banqueta, però s’ha quedat a zero. Era l’escenari més previsible. Deschamps l’ha protegit, perquè amb una fractura tan recent, haver rebut un impacte encara que fos involutari contra un armari com Virgil van Dijk hauria estat fatal. No vol córrer més riscos Didier amb la seva estrella. Contra Polònia espera una altra final. No per accedir a vuitens, perquè tant França com Països Baixos, amb 4 punts, ho tenen bé, però sí seran importants els dos partits de l’última jornada d’aquest grup D per saber la posició final de cada implicat, amb Àustria com a convidada a la festa. Polònia ja està fora.

França no ha tingut l’ajuda d’Mbappé però sí l’ha tingut des del VAR. El gol anul·lat a Xavi Simons (69’) entra directament al club d’accions polèmiques d’aquesta Eurocopa. Decisió arbitral altament qüestionable, perquè és cert que Dumfries estava en fora de joc posicional i en la trajectòria de la pilota, però Maignan estava batut i ni tan sols ha fet el gest d’estirar-se per intentar aturar el xut de Simons. Anthony Taylor i el seu assistent ho han tingut clar, però des del VAR han tardat més de tres minuts a prendre la decisió. Han respirat alleugerits Griezmann i companyia, el capità Van Dijk i Ronald Koeman han jurat amb arameu. Indignació oranje.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)