Eurocopa

Bèlgica guanya i força el quàdruple empat al grup E

Bèlgica 2 Romania 0

BÈLGICA:Casteels, Cartagne, Vertonghen, Faes, Theate (Debast, 77’), Onana, Tielemans (Mangala, 72’), De Bruyne, Lukebakio (Trossard, 56’), Doku (Carrasco, 72’) i Lukaku.ROMANIA:Nita, Ratiu (Sorescu, 90’), Dragusin, Burca, Bancu, Marin (Olaru, 68’), Man, Marin, Stanciu, Mihaila (Hagi, 68’) i Dragus (Alibec, 81’).GOLS:1-0 (2’) Tielemans. 2-0 (79’) De Bruyne.ÀRBITRE:Symon Marciniak (polonès).T.G.:a Lukebakio, de Bèlgica; i a Bancu i Marin, de Romania.

La derrota contra Eslovàquia va ser una de les grans sorpreses de la primera jornada de l’Eurocopa, però Bèlgica ha demostrat que ha passat pàgina aconseguint la victòria contra Romania, en un partit en què, tot i haver concedit ocasions molt clares, ha deixat bones sensacions. La victòria belga (2-0), gràcies els gols de Tielemans i De Bruyne, fa embogir completament el grup E, i és que els quatre equips –Bèlgica, Romania, Eslovàquia i Ucraïna– arribaran a l’última jornada amb tres punts. Més obert impossible.

Si hi havia alguna opció que Bèlgica es pogués deixar endur pels nervis s’ha esvaït ben ràpid, i és que en el minut 2 ja guanyava 1-0. Tielemans ha recuperat al centre del camp i després d’una acció de Doku, Lukaku ha cedit l’esfèrica a Tielemans a la frontal per a que el migcampista marqués amb un xut sec. Romania ha reaccionat amb un remat de cap de Dragusin que ha refusat bé Casteels (4’), però Bèlgica ha estat superior. Lukaku ha tingut el segon, però ha xutat desviat (13’), i també s’hi han acostat Lukebakio i Vertonghen, però el descans ha arribat amb 1-0.

Després de la represa Romania ha fet un pas endavant. El partit s’ha trencat del tot, i és que Bèlgica tampoc ha deixat de buscar el gol. Un ho provava i l’altre responia. Lukaku ha trobat el gol en el 63’, però li han acabat anul·lant per un fora de joc mil·limètric. El tercer del davanter en l’Eurocopa que no puja al marcador. I poc després ha estat Casteels qui ha hagut de salvar Bèlgica frenant a Man en l’un contra un (68’). Enmig de la bogeria el seny l’ha acabat posant De Bruyne, que aprofitant un error defensiu ha marcat el 2-0 que sentenciava el partit (79’). Romania ho ha intentat fins el final i Bèlgica, amb Lukaku de protagonista, ha tingut més ocasions, però el 2-0 ha estat definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)