Copa Amèrica

Araujo comença amb victòria i ensurt

Copa Amèrica. El culer ha de ser substituït en el descans en l’estrena de l’Uruguai amb triomf (3-1) contra el Panamà. “M’ha baixat la pressió”, diu

Ronald Araujo va començar el camí amb l’Uruguai en la copa d’Amèrica amb triomf (3-1) contra el Panamà. Pels de Marcelo Bielsa van marcar Maximiliano Araujo (16’), Darwin Nuñez (85’) i Matías Viña (91’), abans que el panameny Michael Murillo (94’) fes el de l’honor, en un partit en què el defensa culer només va poder jugar mitja part. I és que al descans va haver de ser substituït en sentir-se indisposat. “M’he marejat una mica”, va explicar el blaugrana ja recuperat, al final del matx disputat a Miami. “M’ha baixat la pressió quan he arribat al vestidor i el doctor m’ha donat una mica d’aigua, per això no he pogut seguir. Feia molta calor i no m’he cuidat gaire bé amb la hidratació; gairebé em desmaio”, va manifestar Araujo, que no ha de tenir problemes per disputar el següent duel dels charrúas, divendres contra Bolívia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)