Més futbol

Patri Guijarro torna a la selecció espanyola

Internacional. La migcampista del Barça, una de les quinze jugadores que el 2022 havien renunciat al combinat estatal, present en la prellista per als Jocs

Patri Guijarro, una de les quinze jugadores que el 2022 van renunciar a jugar amb la selecció espanyola, i que, com Mapi León i Clàudia Pina, no hi havia tornat més, és la gran novetat de l’última llista de Montse Tomé. La migcampista blaugrana forma part de la prellista per als Jocs Olímpics de París que ha fet pública la seleccionadora espanyola. Guijarro no juga amb l’equip estatal des de l’octubre del 2022. La convocatòria, a més de ser una prellista per als Jocs, és per als partits contra la República Txeca i Bèlgica, de classificació per a l’Eurocopa. També hi ha les seves companyes Cata Coll, Irene Paredes, Ona Batlle, Jana, Aitana, Alèxia, Vicky i Salma Paralluelo, a més de la catalanes de l’Arsenal Laia Codina i les del Manchester City, Leila Ouahabi i Laia Aleixandri.

LA DADA

9
blaugrana
hi ha en la llista de Montse Tomé: Patri, Cata, Ona, Paredes, Jana, Aitana, Alèxia, Vicky i Salma
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.