Més futbol

Set catalans en la llista de Denia

Jocs Olímpics 2024. Pau Cubarsí, Eric Garcia, Joan Garcia, Marc Pubill, Arnau Tenas, Sergio Gómez i Adrià Bernabé estaran en la cita olímpica amb la selecció espanyola de futbol

Fermín López i Álex Baena pujaran a l’avió. Són els dos únics futbolistes que estan disputant l’Eurocopa d’Alemanya amb la selecció espanyola absoluta que doblaran torn aquest estiu i disputaran també la cita olímpica de París 2024. Lamine Yamal i Nico Williams queden oficialment alliberats. Tampoc hi serà Ferran Torres, després que en els últims dies hagués transcendit que la federació havia temptejat aquesta possibilitat. El seleccionador Santi Denia va fer pública ahir la llista definitiva de 22 futbolistes i hi ha set catalans, tres jugadors del Barça (Pau Cubarsí, Eric García i Fermín), un de l’Espanyol (el porter Joan García) i un del Girona (Miguel Gutiérrez). També hi seran Arnau Tenas (PSG), Marc Pubill (Almeria), Adrià Bernabé (Parma) i Sergio Gómez (Manchester City). Abel Ruiz (Braga), a qui ja espera Míchel a Girona, també està entre els davanters escollits per Denia.

La convocatòria completa la formen: els porters Arnau Tenas (PSG), Joan Garcia (Espanyol) i Iturbe (Atlético); els defenses Cubarsí i Eric (Barça), Mosquera (València), Pacheco (Alavés), Juanlu (Sevilla), Pubill (Almeria), Miguel (Girona) i Miranda (Betis); els migcampistes Turrientes (Real), Baena (Vila-real), Barrios (Atlético) i Oroz (Osasuna), i els atacants Sergio Gómez (City), Fermín (Barça), Diego López (València), Camello (Rayo), Samu Omorodion (Atlético) i Abel Ruiz (Braga).

La selecció olímpica es concentrarà a partir de dilluns a Las Rozas i el dia 18 disputarà un amistós de preparació contra els Estats Units a Bordeus. El debut serà el 24 de juliol contra l’Uzbekistan, al Parc dels Prínceps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)