Eurocopa

Suïssa envia Itàlia cap a casa (2-0)

Vuitens. Els gols de Freuler i Vargas fan plorar la defensora del títol

Suïssa 2 Itàlia 0

SUÏSSA:Sommer, Schär, Akanji, Rodríguez, Aebischer (Steffen, 91’), Freuler, Xhaka, Rieder (Stergiou, 71’), Vargas (Zuber, 71’), Embolo (Duah, 77’), Ndoye (Sierro, 77’).ITÀLIA:Donnarumma, Mancini, Bastoni, Darmian (Cambiaso, 75’), Di Lorenzo, Cristante (Pellegrini, 75’), Fagioli (Frattesi, 86’), Barella (Retegui, 64’), El Shaarawy (Zaccagni, 46’), Scamacca, Chiesa.GOLS:1-0 (36’) Freuler. 2-0 (46’) Vargas.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (Polònia). T.G.: a Mancini, Barella, El Shaarawy.

Final de trajecte per a la defensora del títol. Itàlia havia tocat la glòria a Wembley el 2021, però tres anys després marxa d’Alemanya havent deixat una trista imatge en aquesta Eurocopa. Plora Itàlia i camina amb pas ferm Suïssa cap als quarts. L’azzurra ha seguit la maledicció que va afectar també als dos campions anteriors: Portugal va ser eliminada als vuitens el 2021 i Espanya va caure en la mateixa ronda el 2016 després dels seus respectius èxits el 2016 i el 2012.

La selecció de Luciano Spalletti no ha jugat a res avui a Berlín. Eliminació merescuda. Itàlia marxa d’aquesta Eurocopa havent guanyat un sol partit contra Albània. Suïssa ja va avisar de les seves intencions en l’últim partit de la fase de grups contra Alemanya i avui ha demostrat de nou ser un equip sense grans individualitats, però sí un bloc extremadament treballat per Murat Yakin.

Donnarumma ha mantingut amb vida Itàlia fins a la mitja hora. El porter del PSG s’ha lluït per evitar el gol d’Embolo en el minut 23, però no ha pogut evitar la diana de Freuler (36’). Vargas ha posat una pilota a l’àrea, Mancinci i Bastoni, centrats en la marca a Embolo, han deixat una escletxa per on ha entrat des de segona línia Freuler i el jugador del Bolonya ha marcat al primer pal.

Només sortir dels vestidors Vargas ha anestesiat Itàlia amb un segon gol definitiu. Gran gol. Pilota al pal llarg, lluny de Donnarumma. La rosca perfecta. Itàlia ja no ha tingut reacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)