Copa Amèrica

Veneçuela fa el ple i Mèxic queda eliminat

Argentina-Equador i Veneçuela-Canadà, primers quarts de final definits

Com Argentina, Veneçuela ha tancat la primera fase de la copa Amèrica havent fet els 9 punts en joc. Amb el migcampista del Girona Yangel Herrera titular i autor d’una assistència de gol, la selecció vinotinto s’ha imposat amb claredat a Jamaica (0-3). Els gols han arribat a la segona part, obra d’Eduardo Bello (49’), Rondón, assistit per Yangel (56’) i Eric Ramirez (85’). El futbolista del Girona ha estat substituït en el minut 60. Veneçuela jugarà els quarts contra Canadà.

Mèxic necessitava guanyar Equador per accedir als quarts de final, i no se n’ha sortit (0-0), en un partit amb final tens. L’àrbitre ha xiulat un penal a favor de Mèxic, que li hauria permès marcar el gol de la classificació, però des del VAR l’han fet rectificar. Els equatorians, dirigits pel català Fèlix Sánchez, es classifiquen per millor diferència de gols respecte als mexicans i s’enfrontaran a Argentina en els quarts.