Eurocopa

Serveis mínims de França i cap a quarts (1-0)

Vuitens

França 1 Bèlgica 0

FRANÇA:Maignan, Koundé, Upamecano, Saliba, Theo Hernández, Kanté, Tchouameni, Rabiot, Griezmann, Marcus Thuram (Kolo Muani, 62’), Mbappé.BÈLGICA:Casteels, Castagne (De Keteleare, 88’), Faes, Verthonghen, Theate, Carrasco (Lukebakio, 88’), Onana, De Bruyne, Doku, Openda (Mangala, 64’), Lukaku.GOLS:1-0 (85’) Vertonghen, en pròpia porta.ÀRBITRE:Glenn Nyberg (Suècia). T.G.: a Tchouaméni, Griezmann, Rabiot i Vertonghen.ESTADI:Uns 47.000 espectadors al Düsseldorf Arena.

França avorreix i continua endavant. Bèlgica decep i marxa cap a casa. El factor diferencial enmig dels badalls l’ha posat Kolo Muani. Un xut del futbolista del PSG en el minut 85 de partit l’ha desviat el central Vertonghen al fons de la xarxa per impulsar la selecció bleu cap als quarts, per desgràcia d’una Bèlgica que continua enyorant Bob Martínez.

Sense notícies de Kylian Mbappé ni d’Antoine Griezmann. Els dos líders de França desapareguts un dia més. Tampoc ha estat el dia de Lukaku i De Bruyne, de nou molt discrets, i quan han aparegut han topat amb un encertat Maignan.

França jugarà els quarts de final havent marcat un únic gol de penal i dos en pròpia porta en tot el torneig. Màxim rèdit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)