1a divisió FEF

Definits els grups de primera i segona federació

La federació espanyola ha donat a conèixer aquest vespre la configuració dels grups de primera i segona federació per a la temporada 2024/25, amb la presència d’onze equips catalans.

El Barça Atlètic i el Nàstic, els únics representats catalans en la primera FEF, són al grup 1. Els acompanyen l’Athletic Club B, el Barakaldo, l’Osasuna B, l’Arenteiro, el Lugo, la Leonesa, l’Andorra, el Gimnástica Segoviana, l’Ourense, el Celta Fortuna, la Real Sociedad B, el Real Unión Club, l’Amorebieta, la Ponferradina, el Tarazona, el Sestao River Club, l’Unionistas de Salamanca i el Zamora. Amb aquests equips, el filial blaugrana i el Nàstic lluitaran per aconseguir ascendir a segona divisió després que aquest any s’haguessin quedat a les portes d’aconseguir-ho.

A segona federació, hi ha fins a nou equips catalans. El Sant Andreu, l’Europa, el Lleida Esportiu, el Badalona Futur, el Terrassa, l’Espanyol B, el Sabadell, el Cornellà i l’Olot. Tots ells han quedat emparellats amb els altres equips balears i valencians en el grup 3. Aquest grup implicarà per als equips catalans cinc viatges a les Balears per primer cop des que existeix la segona federació. Aquest grup el completen el València Mestalla, l’Atlètic Balears, l’Alzira, la Penya Esportiva, l’Andratx, el Torrent, el Mallorca B, l’Eivissa i l’Elx Il·licità.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)