2a divisió FEF

L’Olot tanca la porteria amb la incorporació de Jan Danés

2a FEF. El porter de 19 anys fitxa pel club garrotxí després de posar punt final a una llarga etapa a l’acadèmia del Girona i és el vuitè reforç de l’estiu per al conjunt dirigit per Pedro Dólera

La UE Olot anuncia la vuitena incorporació de l’estiu i dona per tancada la porteria de cara a la temporada del retorn a 2a FEF amb el fitxatge de Jan Danés, de 19 anys, que acaba de posar punt final a una etapa formativa de set cursos a l’acadèmia del Girona i arriba al conjunt garrotxí per sumar competència sota pals, on compartirà posició amb Pol Ballesté.

Nascut el 2005, el curs passat va disputar 16 partits amb el juvenil A blanc-i-vermell a la categoria de divisió d’honor. També va anar convocat, sense tenir minuts, en 10 de les jornades de 3a FEF amb el filial, i fins i tot va participar en alguns dels entrenaments del primer equip.

“Estic emocionat i sento molta responsabilitat. Comprenc els valors de l’entitat perquè el meu avi també va jugar-hi. Faré tot el possible per fer créixer l’Olot. Serà el meu primer any com a sènior i és un gran repte. Em defineixo com un porter complet i amb caràcter. Estaré sempre a punt per ajudar l’equip quan se’m necessiti”, ha assegurat Danés en declaracions al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)