2a divisió FEF

L’Olot anuncia el fitxatge de Gerard de Marco

2a FEF. El lateral esquerre de 21 anys arriba procedent del CF Badalona i és la setena incorporació del conjunt de Pedro Dólera de cara al curs del retorn a la quarta categoria estatal

La Unió Esportiva Olot continua treballant de valent per perfilar la plantilla de cara al curs del retorn a 2a divisió FEF. El club garrotxí ha anunciat aquesta tarda el fitxatge de Gerard de Marco, lateral esquerre de 21 anys que arriba procedent del CF Badalona. És la setena incorporació de l’estiu per al conjunt dirigit per Pedro Dólera.

Després de superar una greu lesió als lligaments creuats del genoll que el va deixar inactiu durant un any, De Marco ve de disputar més de 2300 minuts de joc repartits en 32 partits -dels quals 27 com a titular- en la campanya del seu debut en el primer equip badaloní, amb qui ha disputat la promoció d’ascens per pujar a la quarta categoria estatal i ha anotat un gol. El polivalent defensa, nascut l’any 2003, també pot jugar de central, especialment en línia de tres, tot i que té projecció per banda i capacitat d’arribar fins a línia de fons.

“Estic molt feliç i il·lusionat per aquest gran repte i tinc moltes ganes de començar la temporada. Estem formant un gran grup per donar moltes alegries a la nostra afició. Per part meva, no faltarà compromís ni esforç per tal d’assolir els objectius”, ha assegurat el jove futbolista en declaracions al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)