Eurocopa

Xoc d’estils per un lloc en la final

Espanya- França. La ‘roja’ i els ‘bleus’, dos equips de diferents propostes, s’enfronten avui (21 h)

Espanya França

ESPANYA:Unai Simón; Navas, Nacho, Laporte, Cucurella; Rodri, Fabian, Dani Olmo; Lamine Yamal, Morata i Williams.FRANÇA:Maignan; Kounde, Saliba, Upamecano, Theo Hernández; Tchouameni, Kanté, Rabiot; Dembélé, Kolo Muani i Mbappé.ÀRBITRE:Slavko Vincic (eslovè), amb Paolo Valeri (italià) al VAR.ESTADI:Allianz Arena de Múnic (75.024 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

Espanya i França es juguen aquesta nit (21 h/ La 1) a l’Allianz Arena de Múnic ser a la final de l’Eurocopa. Dues propostes diferents –la del conjunt entrenat per Luis de la Fuente, que té les baixes de Le Normand i Carvajal (sanció), i de Pedri (lesió), més activa i ofensiva; i la de l’equip entrenat per Didier Deschamps, més pragmàtica– que s’enfrontaran. “El nostre camí per arribar al resultat intenta ser vistós, però es tracta de guanyar”, va dir De la Fuente en la prèvia. “Qui s’avorreixi mirant França, que miri una altra cosa. Ningú està obligat a fer-ho”, va indicar Deschamps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)