3a divisió FEF

L’Hospitalet descarta la compra del Badalona Futur

El Centre d’Esports L’Hospitalet va confirmar el passat 1 de juliol que estava en negociacions amb el Badalona Futur per tal de comprar el club i adquirir una plaça a 2a divisió FEF, que hauria compaginat amb l’actual de 3a divisió FEF. Avui, però, el club riberenc ha emès un comunicat on dona per trencades les negociacions i descarta la possibilitat d’adquirir el club després de no arribar a cap acord. “Les cnverses per tal de fer-se amb el 100% de les accions del CF Badalona Futur SAD per part dels socis del CE l’Hospitalet, malgrat els treballs d’aquests dies, no han arribat finalment a bon port i, per tant, desistim des d’avui a continuar-les. El CE l’Hospitalet comuica que de cara a la temporada 2024/25 no tindrà cap filiació amb la SAD de 2a federació, amb qui havia iniciat negociacions”, diu el comunicat.

D’aquesta manera l’Hospitalet competirà aquesta temporada només a 3a divisió FEF després de veure com se li escapava l’ascens en l’eliminatòria contra el Moscardó madrileny. El club, tot i que finalment no hi haurà els canvis previstos, manté convocada una junta general pel proper dimarts 16 de juliol per fer balanç de tot plegat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)