Eurocopa

De la Fuente: “Si som nosaltres tindrem opcions de guanyar”

Demà Espanya i Anglaterra es jugaran el títol de l’Eurocopa a l’Estadi Olímpic de Berlín (21h) i aquest vespre el seleccionador espanyol Luis de la Fuente ha analitzat alguns dels aspectes clau de la final.

El partit que espera

“És una final. Serà molt difícil i complicat perquè som dues grans seleccions. Les millors, per això estem a la final. Serà un partit equilibrat. A vegades s’ha de ser simple en l’anàlisi perquè la gent entengui que en un partit tan igualat són els detalls el que ho decideixin. Si no cometem errors estarem més a prop de guanyar. Estem molt concentrats i l’equip està en el seu millor moment.”

Què demana als jugadors

“És el dia que menys els hi demanaré. Ho donen tot i són un exemple. Els hi veig les cares i l’esperit que tenen i només els hi puc demanar que gaudeixin d’una cosa que s’han guanyat a base de molt sacrifici”.

El balanç

“No hi ha futur. El futur és el present i pensar en arribar bé a demà. Estic molt orgullós de veure el procés que hem tingut per arribar fins aquí. El rendiment i la il·lusió que han despertat els jugadors. Ningú els hi ha regalat res i estem en el dret d’estar orgullosos de tot el que hem fet”.

El rol de favorit

“No hem perdut mai la perspectiva. Són anàlisis que es fan externs a nosaltres. No hi ha un favorit. Si no estem per sobre del nivell dels partits que hem jugat fins ara no tindrem possibilitats de guanyar. Jo veient l’equip sé què ho farem i per això estem il·lusionats.”

Les preocupacions

“Si nosaltres no som Espanya no tindrem opcions de guanyar. Ens centrem en treballar nosaltres i ser recognoscibles per les nostres fortaleses. Anglaterra també en té moltes, però intentarem imposar les nostres”.

Els estils

“La nostra tendència és que generem ocasions en cada partit i demà intentarem seguir per aquest camí. És difícil renunciar a aquest estil amb els jugadors que tenim”.

Anglaterra

“Té un potencial futbolístic fantàstic, amb grans individualitats i una feina conjunta excel·lent. Pot aparèixer demà la seva millor versió, que per mi és d’un nivell superior. Hem d’afrontar el partit i veure qui imposa les seves armes i qui comet menys errors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)