1a divisió FEF

El Nàstic fitxa Antoñín i ven Hamza al filial del València

El davanter arriba procedent del Lugo i l’extrem de 21 anys surt traspassat per prop de 200.000 euros

El Nàstic de Tarragona ha arrencat aquest dilluns la pretemporada amb les proves mèdiques i el primer entrenament aquesta tarda. A més, el conjunt grana continua amb els moviments del mercat de fitxatges. Ha anunciat l’arribada d’Antoñín Cortés, atacant andalús procedent del Lugo que signa per dues temporades. És el tercer futbolista que incorpora el Nàstic del conjunt gallec després de Víctor Narro i Gorka Pérez. Antonio Leal, central de la Ponferradina, és l’altre fitxatge que han fet fins ara els tarragonins.

A més, els granes han fet oficial la venda de Hamza Bellari, extrem de 21 anys que ha jugat el segon tram de l’última temporada cedit a l’Oriola. Marxa traspassat al filial del València per prop de 200.000 euros, a més d’un 15% d’un futur trapàs. Una injecció econòmica important per un jugador que no havia debutat amb el primer equip del Nàstic.

Moviments d’un mercat de fitxatges que els tarragonins estan encara lluny de tancar, pendents d’encara algunes arribades i de possibles sortides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)