1a divisió FEF

El Nàstic inicia la pretemporada amb cares noves

El Nàstic de Tarragona comença avui dilluns la pretemporada després de tancar dues renovacions i amb algunes cares noves. Els granes iniciaran la jornada al matí amb les revisions mèdiques i continuaran a la tarda amb la primera sessió d’entrenament a l’annex del Nou Estadi.

Els jugadors renovats són Ander Gorostidi i David Concha. Gorostidi renova per una temporada més, acumulant 66 partits oficials amb el Nàstic, on ha destacat per la seva solidesa i visió de joc al mig del camp. David Concha, per la seva banda, signa per una temporada amb una altra opcional després d’haver jugat 38 partits on va marcar 3 gols la temporada passada, destacant per la seva capacitat ofensiva i polivalència en atac.

A més, el club ha fet dos fitxatges per reforçar la defensa: Gorka Pérez i Antonio Leal. Gorka Pérez, provinent del CD Lugo, on ha jugat 26 partits la passada temporada, es caracteritza per la seva contundència defensiva, joc aeri i capacitat de lideratge. Antonio Leal arriba procedent del SD Ponferradina, on ha disputat 29 partits oficials la passada temporada. Aquest jugador de 25 anys aporta solidesa, joc aeri gràcies als seus 1.89 m d’alçada, i capacitat per iniciar el joc des del darrere.

Els dos fitxatges arriben després de quedar lliures al no renovar amb els seus clubs. Aquestes incorporacions són especialment importants després de la marxa dels dos centrals titulars, Pablo Trigueros i Nacho González, que no van renovar els seus contractes tot i tenir la proposta del club. Amb aquestes renovacions i fitxatges, el Nàstic es prepara per afrontar la temporada 2024/25 que comença avui amb algunes novetats al equip, però encara s’espera més moviment d’entrada i sortida de jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)