1a divisió

Florentino Pérez desembolica la seva joguina

Real Madrid. Kylian Mbappé, amb Zidane present, és presentat al Bernabéu davant 85.000 persones

Camisa blanca, americana i pantaló negre, sense corbata ni corbatí, però amb un rellotge Hublot d’esfera quadrada , valorat en uns 50.000 euros, lluint de forma imperial al seu canell. Un outfit estudiat al detall i un somriure d’orella a orella durant tot l’acte, primer a la gespa i després en la roda de premsa. Bateig oficial de Kylian Mbappé al Santiago Bernabéu davant 85.000 fidels i dia gran per a Florentino Pérez i per a tot el madridisme. El president del Real Madrid va poder exhibir per fi davant tota la claca la seva nova joguina, la més desitjada i la més valuosa. Després d’infinitat de carabasses, destrempades i anys d’espera, Florentino va veure ahir per fi vestit de blanc Mbappé. El seu somni humit fet realitat.

Custodiat en tot moment per la seva família, pel mateix Florentino, per Raúl González i pel seu padrí futbolístic, Zinedine Zidane, Kylian Mbappé va trepitjar per primer cop el nou Bernabéu com a jugador del Real Madrid. Fins en set ocasions va petonejar l’escut. Molt amor públic per ajudar a netejar l’espiral de negatives dels darrers anys.

Mbappé va expressar en un perfecte castellà: “Avui es compleix el meu somni, soc un noi molt feliç. I ara tinc un altre somni: estar a l’altura de la història i la grandesa d’aquest club. Em vaig prometre a mi mateix jugar algun dia al Real Madrid i sóc aquí. Per mi és un privilegi estar aquí.”

El francès va aparèixer a la sala de premsa amb una maqueta del Bernabéu a les seves mans. Va explicar que era una maqueta que li havia regalat la seva família quan ell tenia només vuit anys. Molts gestos per posar-se el madridisme a la butxaca. Cap pas en fals en un guió i una escenificació dissenyats al mil·límetre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)