1a divisió

El Madrid també renova Lucas Vázquez una temporada més

Després d’oficialitzar la renovació de Modric fins a l’estiu vinent, els blancs tanquen també la continuïtat del gallec per un any més

El Madrid continua la setmana d’anuncis. Amb la presentació de Mbappé i la renovació de Modric anunciades, el full de ruta dels blancs marcava que aquest dijous era el dia d’oficialitzar la continuïtat de Lucas Vázquez. Com el croat, Lucas signa un contracte per vestir de blanc fins al 30 de juny del 2025, una temporada més.

El gallec, als seus 33 anys, ha tornat a oferir un gran rendiment com a suplent d’un Carvajal pletòric. L’ex de l’Espanyol ha participat en 38 partits aquesta temporada entre Lliga i Champions, 18 dels quals com a titular, marcant tres gols i repartint fins a set assistències. Productivitat molt alta per un futbolista de la fàbrica blanca que sempre compleix.

Després de les baixes de veterans com Kroos, Nacho o Joselu, els d’Ancelotti han pogut renovar a dues peces que, malgrat no ser indiscutibles el darrer any, han sigut importants per entendre el doblet del Madrid l’última temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)