Més futbol

Pedro Rocha, dos anys inhabilitat

Federació espanyola. El TAD inhabilita el president de la FEF per l’acomiadament del secretari general, Andreu Camps

El Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) ha acordat inhabilitar el president de la Federació Espanyola de Futbol (FEF), Pedro Rocha, durant un període de dos anys. El motiu: l’acomiadament del secretari general, Andreu Camps, una de les qüestions per les quals la instructora del cas havia proposat la suspensió del mandatari. A més, Rocha rebrà una sanció de 33.000 euros. La notícia arriba 48 hores després que la selecció masculina de futbol guanyés la seva quarta Eurocopa.

La instrucció havia demanat una sanció de sis anys per a Rocha, per tres infraccions molt greus mentre exercia les seves funcions com a president de la comissió gestora de la FEF: dos per haver destituït el secretari general, Andreu Camps, sense tenir capacitat per fer-ho; dos més per haver rescindit el contracte amb l’assessor legal extern Tomás González Cueto, per la mateixa raó, i dos més per haver presentat la FEF com a acusació particular en el cas Rubiales que instrueix un jutjat de Majadahonda.

Rocha recorrerà contra la sentència. Si no se li concedeixen mesures cautelars, no podrà presentar-se a les eleccions previstes per al mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)