Més futbol

Messi, baixa indefinida per una lesió al turmell dret

Leo Messi es va retirar de la final de la Copa Amèrica lesionat i ara s’ha confirmat l’abast de la lesió. L’argentí ha patit una lesió als lligaments del turmell dret durant el partit contra Colòmbia. Segons el comunicat mèdic de l’Inter de Miami, la seva disponibilitat es determinarà amb avaluacions periòdiques, deixant-lo fora dels pròxims partits contra Toronto i Chicago Fire.

El tècnic de l’Inter de Miami, Gerardo Tata Martino, ha explicat que Messi es perdrà almenys dos partits mentre es recupera. La lesió és una entorsi del turmell dret, que requereix una recuperació curosa i controlada.

L’absència de Messi suposa un repte significatiu per a l’Inter de Miami, que actualment ocupa el segon lloc en la classificació de la Conferència Est. Messi, amb 12 gols i 13 assistències en 12 partits aquesta temporada, és una peça clau per a l’equip. La seva recuperació es monitorarà de prop per determinar quan podrà tornar al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)