1a divisió

Esports

Mor Pep Cerveró, lateral esquerre del València CF durant la dècada dels 70

Va jugar més de 10 temporades al club ‘Xe’, sent campió de Copa (1979), Recopa d’Europa (1980) i Supercopa d’Europa (1980)

L’exfutbolista José Cerveró San Braulio, conegut com a Pep Cerveró, va morir dimecres, a l’edat de 74 anys. El València CF va emetre un comunicat a través de les xarxes socials lamentant la pèrdua, i la seva població natal, Real de Montroi, ha decretat tres dies de dol oficial.

Quan encara era un adolescent va compaginar la seva formació al Torrent i al filial valencianista amb una altra feina en el sector de la construcció. Abans de pujar al primer equip, va marxar cedit una temporada a la UD Melilla, i la temporada 1973-74 va debutar a les files del club Xe. Va ser Alfredo Di Stéfano, que en aquell moment era l’entrenador, qui li va donar l’oportunitat de jugar a l’elit. Va explotar de seguida al lateral esquerre i a partir d’aquell moment no va deixar la titularitat. Durant deu temporades va jugar en 277 partits oficials, en els quals va aconseguir una Copa del Rei (1979); una històrica Recopa d’Europa (1980), un dels títols més importants que actualment figuren a les vitrines del club; i una Supercopa d’Europa (1980). La temporada 1982-83 es va retirar dels terrenys de joc, però va continuar vinculat al món del futbol fent d’entrenador de diversos equips de categories inferiors de la Ribera Alta com l’Alfarb, el Carcaixent o la UD Alzira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)