Eurocopa

La UEFA investiga Morata i Rodri pel lema “Gibraltar és espanyol”

La UEFA ha anunciat l’obertura d’una investigació sobre els jugadors de la Selecció espanyola Álvaro Morata i Rodri Herández per determinar si van infringir les normes disciplinàries de l’organisme durant la celebració de la victòria a l’Eurocopa. Els fets es remunten al 15 de juliol de 2024, quan, durant la festa a Madrid per celebrar la victòria en la Eurocopa, els futbolistes van proclamar el lema “Gibraltar és espanyol”, fet que ha provocat una resposta contundent del Govern de Gibraltar a través d’un comunicat.

Segons el comunicat oficial de la UEFA, es designarà un inspector d’ètica i disciplina per avaluar si la conducta dels jugadors en qüestió constitueix una violació del Reglament Disciplinari de la UEFA. “Es designarà un inspector d’ètica i disciplina de la UEFA per avaluar una possible violació del Reglament Disciplinari de la UEFA per part dels jugadors Rodrigo Hernández Cascante i Álvaro Morata en el context de la conducta que van mantenir durant la presentació al públic del títol del Campionat d’Europa de la UEFA 2024 a Madrid el 15 de juliol de 2024. Més informació sobre aquest assumpte estarà disponible a mesura que avanci la investigació”, indica el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)