1a femenina

El Llevant les Planes es trasllada a Badalona i canvia de nom i escut

Lliga F. L’equip deixa Sant Joan Despí i passa a anomenar-se Llevant Badalona

El Llevant les Planes, que milita en la Lliga F, ha mutat. Deixa enrere 25 anys d’història al barri de les Planes de Sant Joan Despí, es trasllada a Badalona, on disposarà de l’estadi municipal, i canvia de nom, ara és el Llevant Badalona, i també d’escut. El nou projecte, impulsat pel club de les Planes i l’Ajuntament de Badalona, serà acompanyat per una injecció econòmica per part d’un inversor privat, tot i que la identitat i els detalls d’aquest últim encara no s’han donat a conèixer.

Ahir va ser l’oficialització del projecte, al camp de futbol badaloní, en un acte al qual van assistir dues capitanes d el’equip, Laura Martínez i Júlia Mora; l’entrenador, Ferran Cabello; el president, Josep Bellet, i l’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol. L’alcalde va assegurar que l’arribada del Llevant Badalona “suposa un salt qualitatiu molt important per a l’esport a la ciutat de Badalona, que era el que buscava l’Ajuntament”. L’acord implica també que aquesta temporada el Llevant Badalona passarà a encarregar-se de la formació de tot el futbol de base femení del Badalona. Això sí, a Sant Joan Despí hi quedaran tant les categories inferiors com el primer equip masculí, per la qual cosa el trasllat –i la reestructuració– només afectarà l’escissió professional de l’equip femení.

Equip renovat

En l’acte també es van anunciar diversos fitxatges, entre els quals destaca la internacional argentina Estefanía Banini. També se sumaran al projecte noms com Maria Llompart, Cristina Cubedo, Ana González, Berta Pujadas, Maria Valenzuela, Sonia Majarín i Maca Portales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)