2a divisió FEF

Pretemporada d’alt nivell: l’Olot s’enfronta al Barça en el debut de l’era Flick

La Unió Esportiva Olot ha començat la seva pretemporada amb una gran impacte mediàtic, enfrontant-se a dos equips de la Champions League. Després del seu empat 1-1 contra el Girona la setmana passada al Municipal olotí, avui visitaran el FC Barcelona al Johan Cruyff a les sis de la tarda. Aquest partit a porta tancada serà una oportunitat per al conjunt de Pedro Dólera de competir contra un gegant europeu, tot i que el Barça encara no comptarà amb tota la seva plantilla, amb nombroses baixes per les competicions internacionals i els Jocs Olímpics.

Després d’aquest duel contra els blaugranes, Olot continuarà la seva preparació amb el Torneig Històrics, on es mesurarà al Tona i a l’Horta el dimarts vinent. Mentrestant, el Barça emprendrà la seva gira nord-americana, amb partits contra el Manchester City el 30 de juliol, el Real Madrid el 3 d’agost i el Milan el 6 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)