Més futbol

Marc Guiu debuta amb el Chelsea com a titular

L’ex del Barça ha ocupat un lloc a l’onze inicial en el debut dels anglesos davant el Wrexham aquesta matinada als Estats Units

Marc Guiu ja vesteix la samarreta del Chelsea. El del planter blaugrana, que ha deixat el club aquest estiu, ha debutat aquesta matinada com a futbolista del conjunt londinenc. Ho ha fet com a titular en l’estrena dels blues aquesta pretemporada en un amistós a Santa Clara, als Estats Units, davant el Wrexham.

El nou tècnic Enzo Maresca ha apostat per Guiu com a titular, escortat per peces importants com Nkunku i Madueke a les bandes. Ha jugat els primers 45 minuts, com la resta de jugadors que han partit d’inici. El de Granollers ha deixat bones sensacions, participant com a referència amb força joc d’esquenes, fixant els centrals i intentant trobar situacions de rematada. Ha assistit, tot i que gairebé involuntàriament, a Nkunku en l’1 a 0. El duel ha acabat en un empat a 2.

Tot i aquesta participació, Guiu encara no té assegurada la seva presència a la plantilla aquesta campanya. Tindria oberta la porta a una cessió per part del club, però sembla que les intencions, de moment, passen per quedar-se i créixer en aquest nou projecte d’un dels gegants d’Europa que vol tornar a competir per coses importants després de temporades irregulars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)