3a divisió FEF

Jornada inaugural, amb un Peralada-Girona B

La FCF ha publicat el calendari de lliga del grup cinquè de tercera FEF. Els tres representants gironins ja saben quin serà el seu full de ruta cap a una competició de nou molt competitiva i amb molts projectes i clubs candidats a estar a la part alta de la taula. La competició perd l’Olot i es queda amb el Girona B, l’Escala i el Peralada com a representants.

Precisament en la primera jornada, un dels plats forts serà el Peralada-Girona B, el primer derbi del curs. El filial del Girona haurà de demostrar que més enllà dels noms forma un equip per assolir el preuat ascens directe que dona la primera posició de la taula. L’Escala rebrà un dels projectes cridats a estar a la part noble com el del Reus Reddis.

Els altres duels gironins es disputaran en la jornada 8, quan l’Escala rebrà el Peralada (la tornada en la jornada 25); i en la quinzena, amb un Girona B-l’Escala (la tornada en la 32).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)