1a divisió

Ancelotti viatja als Estats Units sense Mbappé i amb Endrick com a principal atracció

El Madrid posa rumb a Chicago amb 26 jugadors per arrencar la gira nord-americana en la qual jugarà contra el Milan, el Chelsea i el Barça

Com el Barça, el Madrid viatja aquest diumenge cap als Estats Units per iniciar la gira nord-americana de pretemporada. Els blancs posen rumb a Chicago amb 26 futbolistes convocats per Carlo Ancelotti, amb força presència del filial. Són tres els partits que té previstos el Madrid en aquesta gira, davant el Milan, el Chelsea i el clàssic davant el Barça, que serà a la una de la matinada del 4 d’agost hora catalana

El tècnic de l’actual campió de Lliga i Champions ha convocat a tres porters: Courtois i Lunin, acompanyats de Fran González, del filial. Militao, Lucas Vázquez, Vallejo, Rudiger i Fran García són els defenses del primer equip presents, amb Raúl Asencio, Jacobo Ramón, Lorenzo Aguado, Rafel Obrador i Joan Martínez del Castilla. Al centre del camp viatgen Luka Modric, Güler, Ceballos i Brahim de la primera plantilla, s’hi sumen els del filial Nico Paz, Mario Martín, Jeremy De León i César Palacios. A l’apartat ofensiu els brasilenys Vinicius, Rodrygo i Endrick hi seran, acompanyats de Latasa i Álvaro Rodríguez, el darrer del Castilla. Tant Vinicius com Rodrygo s’hi incorporaran els propers dies perquè encara estan de vacances.

Per tant, la llista de jugadors que no hi seran és destacada: Alaba, Carvajal, Bellingham, Camavinga, Fede Valverde, Tchouaméni, Mendy i Mbappé. Pràcticament tots cridats a ser molt importants en els plans de l’italià. El primer està lesionat, la resta encara descansant després de jugar Eurocopa i Copa Amèrica amb les seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)