Més futbol

Xavi Simons continuarà un any més al Leipzig

El futbolista, que havia sonat per diversos grans d’Europa, inclòs un interès del Barça a principis de mercat, tornaria a jugar cedit al conjunt alemany

Xavi Simons hauria decidit jugar una temporada més al Leipzig. Malgrat els cants de sirena de diversos grans d’Europa, com el Bayern o el Barça, sembla que el jugador propietat del PSG jugarà un any més cedit al conjunt de Red Bull. Així ho ha deixat anar l’actual entrenador de l’equip, Marco Rose. “Sembla que Xavi ha decidit passar un any més a Leipzig, sí.”, ha confirmat l’alemany, que ha puntualitzat que “encara falten algunes converses”.

Tot apunta que l’operació es tancarà i un dels futbolistes que ha protagonitzat un dels molts serials d’aquest mercat d’estiu acabarà tornant a l’equip on va brillar la darrera campanya fent 10 gols i donant 13 assistències. Aquest rendiment el va convertir en una peça cotitzada al mercat, amb molts clubs interessats. El Bayern semblava el camí més fàcil. El retorn al Barça, on va jugar força anys al futbol base, va sonar com una opció amb força a principis d’estiu. La Premier també va valorar-lo. Finalment, tot apunta a un any més a la Bundesliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)