1a divisió

L’exblaugrana Ilaix Moriba fitxa pel Celta

Després de dues cessions consecutives al València i al Getafe, el futbolista format a La Masia intentarà recuperar la seva millor versió a Vigo

Ilaix Moriba jugarà aquesta pròxima temporada al Celta. L’exblaugrana ho farà cedit pel Leipzig alemany, club del qual encara és propietat. Tot i això, ja fa dues temporades i mitja que no hi juga. Després d’un any i mig al València i el seu pas pel Getafe la temporada passada, el de Conakry ha optat enguany pel club de Vigo.

El protagonisme d’Ilaix ha anat caient en picat, igual que la seva progressió des que va debutar amb el Barça. Va decidir abandonar el club després de demanar una pujada de sou significativa per marxar al Leipzig. Ni tan sols oportunitats a Alemanya i va començar el camí de les cessions. A València va tenir un cert protagonisme i trams de bon rendiment en l’any i mig que hi va jugar. 46 partits, un gol i tres assistències va ser el balanç.

L’any passat va passar pel Getafe, on en mitja temporada va jugar 14 partits, 8 dels quals com a titular, a les ordres de Bordalàs. Va fer dues assistències. El Celta ha decidit apostar per ell, esperant que pugui treure la seva millor versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)