Més futbol

Pepe penja les botes als 41 anys

Als 41 anys, Pepe ha anunciat la seva retirada del futbol. El central portuguès, sense equip des del passat 1 de juliol quan va acabar contracte amb el Porto, ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials per explicar la seva decisió i parlar sobre totes les experiències que ha viscut en aquesta llarga i exitosa trajectòria com a professional.

Pepe penja les botes després de 737 partits disputats amb quatre equips (Madrid, Porto, Besiktas i Maritimo) i uns altres 141 amb la selecció portuguesa. L’últim gran torneig que va disputar va ser l’eurocopa d’Alemanya. Robert Martínez va confiar en ell i va ser titular indiscutible durant tot el campionat. De fet, el central es va convertir en el jugador de més edat en disputar una fase final de l’eurocopa amb 41 anys i 130 dies. Setmanes enrere, amb el Porto, s’havia convertit en el futbolista de camp més veterà (41 anys i 14 dies) en jugar un partit en tota la història de la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)