1a divisió

El Mallorca atura el Madrid galàctic (1-1)

L’estrena del Madrid dels nous galàctics no ha estat com s’esperava a la capital blanca. El plantejament combatiu del Mallorca de Yago Arrasate ha frenat les aspiracions visitants que han vist perillar, fins i tot, l’empat final (1-1).

El Visit Mallorca ha rebut els blancs amb l’estadi ple a vessar. El Mallorca ha tingut dues arribades perilloses, amb Courtois salvant una acció al minut 3 després d’un xut col·locat de Samu Costa. Al minut 12, Rodrygo ha marcat per al Madrid després d’una triangulació amb Bellingham, Mbappé i Vinícius. El Madrid ha dominat el joc, amb Vinícius creant perill i Greif aturant un xut perillós de Rodrygo. Mbappé ha enviat un remat fora al minut 24, mentre que Asano ha posat una centrada al cor de l’àrea petita que Courtois ha deixat escapar, amb Muriqi a punt d’anotar, la més clara pels locals abans del descans.

A la represa, ràpidament ha arribat l’empat en una acció de córner al minut 53. Dani Rodríguez ha posat una caramel al segon pal que Muriqi no ha perdonat al pal llarg. Rüdiger no ha pogut refusar la pilota en una mala acció defensiva. El davanter kosovar ha sigut la màxima referència en el joc aeri a dins l’àrea. Després d’un xut d’Mbappé, Mojica ha tret sota pals l’esfèrica abans que Rodrygo anotés el segon. Una acció decisiva en defensa que ha encoratjat als locals a seguir batallant fins al darrer sospir.

Al tram final, el Madrid ha dominat, però el Mallorca ha disposat de grans ocasions la contra; primer de Darder i després d’Antoniu que ha enviat per sobre el travesser. Una ocasió molt clara. El partit ha acabat amb l’expulsió de Mendy després d’una dura entrada a Muriqi sense pilota