1a divisió

El Mallorca frena els galàctics

1a divisió. El Madrid surt amb el mateix onze que a la supercopa europea, ple d’estrelles, i no passa de l’empat contra un Mallorca que planta cara amb l’estrena del seu nou tècnic, Arrasate

Mallorca 1 Madrid 1

MALLORCA:Greif; Maffeo, Valjent, Raíllo, Mojica; Samu Costa, Sergi Darder (Morlanes, 72’), Mascarell (Copete, 92’); Asano (Larin, 72’), Muriqi i Rodríguez (Antoniu, 67’).MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas, 87’), Militao, Rüdiger, Mendy; Valverde, Tchouaméni (Modric, 63’); Vinicius (Arda Güler, 87’), Bellingham (Brahim, 87’), Rodrygo; Mbappé.GOLS:0-1 (13’), Rodrygo. 1-1 (53’), Muriqi.ÀRBITRE:Soto Grado.T.G.:Maffeo.T.V.:Mendy (95’).

L’estrena dels galàctics blancs a Mallorca no va ser l’esperada, els mallorquinistes dirigits per Yago Arrasate van anar de menys a més en un partit molt igualat. Amb l’estadi ple, el Madrid va començar amb força, amb Rodrygo marcant al minut 12 després d’una bona combinació amb Bellingham, Mbappé i Vinicius. El Mallorca va tenir oportunitats, amb Courtois salvant un xut de Samu Costa al minut 3 i Greif aturant un altre xut de Rodrygo.

Mbappé va enviar una oportunitat fora al minut 24, mentre que Asano va centrar una pilota que Courtois va deixar escapar, amb Muriqi a punt d’anotar. A la represa, Muriqi va empatar al minut 53 aprofitant un refús defectuós de Rüdiger i els vermellons van millorar considerablement en atac. El davanter kosovar era la màxima referència en el joc aeri a dins l’àrea. Després d’un xut de Mbappé, Mojica va treure entre pals la pilota abans que Rodrygo anotés el segon. Una acció decisiva en defensa.

Als tram final, el Madrid va dominar, però el Mallorca va disposar de grans ocasions a la contra; primer de Darder i després d’Antoniu, que va enviar per sobre del travesser. El partit va acabar amb l’expulsió de Mendy després d’una dura entrada a Muriqi sense pilota