Premier

Gündogan redebuta en una golejada del City amb un Savinho estel·lar

L’alemany ha tingut els primers minuts en la victòria del seu equip per 4 a 1 davant l’Ipswich Town

Ilkay Gündogan ha tingut els seus primers minuts amb el Manchester City. Després que el traspàs fos oficialment anunciat ahir, l’alemany ha saltat a la gespa de l’Etihad al minut 70 de partit, en la victòria dels de Guardiola per 4 a 1 davant l’Ipswich Town.

Mentre Dani Olmo no ha pogut ser inscrit per jugar la segona jornada de lliga davant l’Athletic, el jugador que va sortir per donar-li marge econòmic al club per aconseguir-ho ja té minuts a Anglaterra. Gündogan ha tornat a casa, a Manchester és ídol i llegenda, i Guardiola l’esperava amb els braços oberts des del moment en el qual se li va obrir la possibilitat de recuperar-lo.

El City ha sumat la segona victòria a la Premier remuntant la diana inicial de l’Ipswich. Una enorme actuació de Savinho, l’ex del Girona, ha permès aixecar el partit en quatre minuts. Els locals han marcat tres gols en aquest període. Penal sobre el brasiler i gol de Haaland. Assitència de Sàvio i gol de De Bruyne. I el tercer, del noruec a passada del belga. A la recta final Haaland ha marcat el hat trick.