2a divisió FEF

Avui se celebra la segona edició del torneig benèfic TEA, organitzat per l’Olot

El Figueres és el club convidat per participar en la iniciativa solidària, que inclou partits entre els equips juvenils, els de diversitat funcional, els femenins i els masculins de totes dues entitats

Avui se celebra a l’estadi municipal d’Olot la segona edició del torneig benèfic TEA, que organitza l’Olot en benefici de TEA Garrotxa, una associació en suport a les famílies amb nens i nenes amb el Trastorn de l’Espectre Autista. L’import de 10€ de cadascuna de les entrades anirà destinat com a donatiu a l’associació esmentada.

El Figueres ha estat el club convidat per participar en la iniciativa solidària. A les 17 h, els equips juvenils de totes dues entitats disputaran un partit al municipal garrotxí. A les 18 h, serà el torn del Club Atletisme Garrotxa (CAG) i l’Integra UEF, mentre que a les 19.20 h s’enfrontaran els conjunts femenins i a les 20 h, els masculins. Finalment, el lliurament de trofeus està programat per a les 21.45 h.

Les entrades es poden adquirir a www.ueolot.com i també es poden fer donatius a TEA Garrotxa a través del següent número de compte bancari: ES30 2100 8102 3001 0024 1831.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)