2a divisió FEF

La 2a divisió FEF aixeca el teló

2a divisió FEF. Els nou equips catalans que aquest curs militaran en la categoria comencen la competició aquest cap de setmana

Avui arranca la 2a divisó FEF i amb ella, donen el tret de sortida a la temporada els nou equips catalans que militen al grup 3 de la quarta categoria a nivell estatal. Aquest any s’hi suma l’Olot, després d’haver aconseguit l’ascens i el títol de lliga de 3a FEF, i hi tornen també el Cornellà i el Sabadell, que van baixar.

Cornellà

El Cornellà és el primer equip català en debutar i ho farà aquesta tarda (18 h) a Mallorca al camp de l’Andratx Balears. Els verds tornen a 2a divisó FEF, després d’un any a 1a FEF. El curs passat no van aconseguir la permanència i la 18a posició els va costar el descens. L’equip és pràcticament nou, fins i tot l’entrenador. Genís Sampietro, que fins ara entrenava el juvenil del Badalona ara dirigirà els verds.

Europa

L’altre català que jugarà avui serà l’Europa. Els escapulats també viatgen fins les illes per debutar al camp de l’Atlético Balears (19 h). Els de Gràcia van lluitar per l’ascens després de quedar 2ns en la taula però se’ls va escapar als play-off. Aquest curs, amb Aday Benítez arribat de l’Escala per dirigir-los tornaran a provar d’aconseguir l’ascens.

Lleida

L’antic Lleida Esportiu, ara Lleida FC també repeteix a 2a FEF després d’aconseguir la 5a posició la campanya passada i caure també a la promoció d’ascens. Els lleidatans també han fet canvi a la banqueta, ara l’encarregat de guiar l’equip serà Marc García que ve de l’Alzira. El conjunt blau s’estrena diumenge al migdia (12 h) contra l’Eivissa, equip recent descendit.

Espanyol B

El filial perico va assolir la permanència el curs anterior amb la 9a posició. Aquest any amb Ignasi Senabre, l’ex entrenador de l’Europa, al timó, s’estrenaran amb un duel català rebent diumenge al vespre (19 h) a la CE Dani Jarque al Sant Andreu.

Sant Andreu

La Unió Esportiva Sant Andreu vol tornar a competir com l’any passat per, com a mínim, tornar a classificar-se pels play-offs. Els quadribarrats van quedar 4ts però com la resta de catalans de la categoria van caure als partits de promoció. Aquest curs, ho volen tornar a provar i posaran la primera pedra al camp de l’Espanyol B. I són dels pocs equips que segueixen amb el mateix tècnic, en el seu cas, amb Xavi Molist.

Sabadell

Després del descens, el CE Sabadell ha apostat a la banqueta per l’exdefensa David Català, que ha agafat experiència com a entrenador a l’estranger. El conjunt arlequinat, que presenta una plantilla del tot renovada, té l’objectiu marcat de recuperar la categoria perduda. Els vallesans debuten demà al camp del Torrent (19h).

Olot

Els de la Garrotxa aterren altre cop a 2a divisió FEF després d’un any a 3a que han acabat campions aconseguint l’ascens directe. Els de pedro Dólera que repeteix a la banqueta s’han reforçat sense canviar tot l’equip i s’estrenaran diumenge (19 h) al camp del filial del València.

Badalona Futur

Després de girs de guió entre compra ventes que han resultat en fum i incògnites diverses, el Badalona Futur debutarà aquest diumenge (19 h) rebent l’Alzria, finalment, a la Ciutat Esportiva de Blanes. De moment, aquesta serà la seu pel primer partit, però quedarà veure si ho serà per la resta de la temporada. Els badalonins, que la temporada passada també van caure a la promoció d’ascens després d’aconseguir la 3a plaça, han canviat tota la plantilla, ni un jugador del curs passat repeteix. I aquest curs, tot aquest nou equip, serà dirigit per Sergi Escobar que no tenia equip després de partir peres amb l’Atlético Saguntino.

Terrassa

El Terrassa repeteix en la categoria després d’haver quedat sisens el curs passat, a les portes del play-off. Els terrassencs tancaran la jornada rebent el filial de l’Elx, l’Ilicitano, diumenge a les 19h. Els de vermell s’han reforçat, però també han mantingut el seu tècnic del curs passat. Chus Trujillo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)