Més futbol

Esports

Mor l’exfutbolista Juan Granados, un històric de la UD Bellvitge

El 2022 va ser homenatjat per la seva col·laboració durant tres dècades en el club

L’exfutbolista Juan Granados Díaz, una persona molt vinculada i estimada al club de la UD Bellvitge, va morir ahir als 92 anys, segons ha confirmat l’entitat. Nascut a Casares (Màlaga), va arribar a Catalunya un cop va completar la seva llarga trajectòria esportiva. A l’Hospitalet, a partir del 1995, es va convertir en un home gairebé imprescindible al Bellvitge. Va exercir absolutament totes les funcions, des d’entrenador fins a encarregat de material i monitor de la mainada sempre d’una forma altruista. Al municipal de la Feixa Llarga tothom el coneixia com el “senyor Juan”.

La UD Bellvitge va retre un homenatge a Granados l’octubre del 2022 aprofitant la presentació dels equips. En la seva etapa com a jugador el club on més va destacar va ser el Cadis, que avui també ha recordat la figura de l’antic futbolista. Va jugar en l’equip, a segona divisió, tres temporades (1956-1959), en les quals va acumular 49 partits i va fer sis gols. A segona divisió també va jugar en el Jaén i l’Sporting. S’havia iniciat com a futbolista en equips de Tànger i Tetuan, quan aquestes ciutats eren espanyoles. Abans de retirar-se també va jugar a 2a divisió en clubs com el Real Jaén, el CD San Fernando i l’Sporting de Gijón.

El Cadis CF també ha fet una nota de comiat del seu antic jugador en què recorda que el jugador sempre va portar “en el cor” el seu antic equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)