2a divisió FEF

L’Olot cau per la mínima davant el Torrent (0-1)

L’Olot ha caigut per la mínima contra el Torrent en un partit marcat per les imprecisions i la manca de fluïdesa en atac. Un gol d’Ivi Martínez al minut 69 ha decantat el marcador a favor dels visitants (0-1). Els de Pedro Dólera sumen la segona derrota del curs en la jornada 2.

El partit entre l’Olot i el Torrent ha començat amb bones arribades dels visitants, destacant-ne una al minut 4, quan Manel Busquets, exjugador de l’Olot, per poc no ha pogut connectar una centrada perillosa des de la banda dreta. L’equip local ha respost ràpidament, i al minut 8, Marc Mas ha provat el primer xut, tot i que ha sortit desviat. A partir d’aquí, l’Olot ha començat a controlar més la possessió, però ha estat imprecís en l’última passada.

El Torrent ha tingut la seva ocasió més clara al minut 17, amb un xut d’Acevedo que ha passat per sobre el travesser. L’Olot ha intentat generar perill amb un inspirat Sidibe, que ha protagonitzat una bona jugada per la banda dreta al minut 25, però sense trobar rematador. La segona ocasió clara per l’Olot ha arribat al minut 34 amb un xut tou de Torras que el porter rival ha aturat sense problemes.

Cap al final de la primera meitat, Juvi ha forçat un córner després d’un xut llunyà, i Manel Busquets ha vist targeta groga per tallar un perillós contracop local. Tot i les ocasions, el marcador s’ha mantingut 0-0 al descans.

La segona, un gerro d’aigua freda

A la represa, l’Olot ha continuat amb moltes imprecisions al mig del camp, sense trobar la fluïdesa necessària per generar perill. Juvi ha vist la groga ben aviat, i al minut 54, Pedro Dólera ha buscat solucions amb l’entrada de Chema Moreno i un canvi tàctic per donar més profunditat a l’atac. Tot i això, els garrotxins han seguit cometent errades i acumulant targetes, amb Forés i Albert Torras amonestats.

Al minut 69, el Torrent ha aprofitat una centrada d’Acevedo perquè Ivi Martínez marqués de cap, deixant l’Olot tocat. Poc després, una pèrdua de Juvi ha donat al Torrent una ocasió clara per ampliar l’avantatge, però han perdonat. Els de Dólera, sense gaire capacitat de reacció, només han creat perill amb un xut desviat de Barnils al minut 72.

A mesura que passaven els minuts, el Torrent ha començat a perdre temps, fet que ha encès els ànims al camp i ha provocat recriminacions des de la banqueta local. Els debuts de Gonpi i Joaco no han canviat el rumb del partit, tot i que, en els darrers minuts, Marc Mas i Chema Moreno han tingut una doble ocasió que el porter Pablo ha aturat amb mèrit.

Finalment, sis minuts d’afegit no han estat suficients per evitar una derrota decebedora per a l’Olot, que ha vist com Barnils fregava el gol de l’empat, però en una jugada invalidada per fora de joc. Mal partit i mal resultat per als locals, que no han estat encertats ni en atac ni en defensa.