Empat sense gols en l’estrena gironina entre Peralada i Girona B (0-0)

L’estrena de la Tercera Divisió per als conjunts gironins Peralada i Girona B al Municipal Xampanyer ha acabat amb un resultat en blanc després d’un partit poc vistós i amb poques ocasions (0-0). Ambdós equips s’han mostrat contundents en defensa, però amb dificultats per generar perill a la porteria rival.

A la primera meitat, el Peralada ha gaudit d’una bona oportunitat al minut 30 quan Sergi Puig ha evitat el gol amb una intervenció destacada. El Girona B, dirigit per Quique Álvarez, li ha costat entrar en el partit, mostrant un joc irregular en els primers 45 minuts. La primera part ha estat intensa però amb escasses ocasions de gol.

A la represa, el Girona B ha intentat pressionar més i ha tingut una ocasió clara al minut 60, quan Garrido ha estat a punt de marcar després d’un córner. Al minut 63, Nil Calderó ha tingut l’oportunitat de rematar al fons de la porteria, però Alan Baró ha salvat el gol amb una intervenció decisiva. Amb el Girona B abocat a l’atac, el Peralada ha comptat amb dos contracops clars en els darrers minuts, però no ha aconseguit concretar. Sarasa ha sigut un dels pocs destacats del filial gironí en un partit marcat per la falta de fluïdesa ofensiva i que acaba sense gols.