1a divisió FEF

Mor Santi Coch, llegenda del Nàstic de Tarragona

El jugador amb més partits de la història del club ha traspassat aquest dijous als 64 anys

Santi Coch Castillo, la llegenda més gran de la història del Nàstic de Tarragona, ha mort aquest dijous als 64 anys. El club grana ha lamentat la pèrdua de qui ha sigut el jugador amb més partits disputats en la història de l’entitat.

Coch va jugar 528 partits oficials amb el Nàstic en les 17 temporades que va estar al primer equip, 11 de les quals sent-ne el capità. El lateral esquerre natural de Vimbodí i Poblet va ser jugador del primer equip del 1977 al 1994, amb una breu cessió al CD La Cava. També hi va seguir com a tècnic, primer dirigint al filial i posteriorment com a membre del cos tècnic del primer equip.

El Nàstic li va retre homenatge el 8 d’abril d’aquest any, quan la porta 8 del Nou Estadi Costa Daurada es va anomenar Porta Santi Coch. A més, al mateix accés al Temple Grana, hi figura un mural de la llegenda grana, a partir d’ara, etern per a l’entitat i tots els aficionats.

El president del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha afirmat que “avui és un dia trist pels nastiquers”: “Ens ha deixat un referent, una persona entregada en cos i ànima sempre pel bé de l’entitat, una persona agraïda i referent per molts. Un exemple del que és el Nàstic i el que significa portar aquesta samarreta i defensar el club”, ha lamentat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)