1a divisió

Un Madrid afortunat guanya la Real des dels 11 metres (0-2)

Dos penals, convertits per Vinícius i Mbappé, donen la victòria als d’Ancelotti al Reale Arena després que els locals estavellessin tres pilotes al pal

El Madrid guanya al camp de la Real Sociedad (0-2) després que els locals xutessin tres vegades al pal sense aconseguir marcar. En canvi, dos penals a favor dels blancs en jugades aïllades, han permès a Vinícius i Mbappé desencallar el partit.

El partit ha sigut sensacional per qualsevol amant del futbol. Ha tingut el Madrid les primeres ocasions, especialment amb Mbappé cavalcant a l’espai davant una Real molt atrevida en la pressió, com és habitual en l’equip d’Imanol. Remiro ha evitat la diana del francès i, posteriorment, ha tret un braç espectacular per impedir el gol de Rudiger en una falta lateral. També n’ha tingut però l’equip local. I molt clares. Sucic ha estavellat un xut espectactular a la creueta i Becker una ocasió claríssima al travesser, ambdues amb Courtois totalment vençut.

Incompensiblement, el duel ha arribat al descans amb empat a 0. Res ha canviat al segon temps, l’espectacle ha continuat. En el primer minut, una brillant combinació de la Real Sociedad ha acabat amb un nou pal de Sucic. Ningú s’ho podia creure al Reale Arena, era el tercer. La sort estava somrient al Madrid, i s’ha confirmat. El català Sergio Gómez ha comès un error groller i ha fet unes mans molt clares a l’interior de l’àrea. Penal pel Madrid que ha transformat Vinícius. Però no n’hi havia prou. El VAR ha fet revisar una trepitjada sobre el brasiler quan ja havia passat la pilota, i Martínez Munuera ha tornat a assenyalar els onze metres. En aquesta ocasió, l’ha convertit Mbappé.

No havia aconseguit imposar-se el Madrid, però els pals han impedit que la Real es posés per davant i dues accions aïllades que han acabat en penal li han permès desencallar el partit. Els de Carlo Ancelotti tornen a sumar de tres, guanyen el primer partit d’aquesta lliga a domicili i es posen a un sol punt del Barça, que es mantindrà a quatre si demà guanya a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)