3a divisió FEF

El Girona B es veu remuntat per l’Atlètic Lleida (1-2)

El filial blanc-i-vermell ha perdut en la seva estrena a casa. Els gironins han començat avançant-se amb un gol d’Enric García al minut 20’ de partit. Després del gol, però els lleidatans han posat una marxa més i han estat millors que els de Quique Álvarez. A l’inici de la segona part s’han posat per davant amb un gol de penal i minuts després remuntaven amb un gol de Moro.

El partit a Riudarenes ha començat amb força igualat, però els gironins no han esperat gaire a fer el primer avís. Al minut 8 de partit, els blanc-i-vermells han tingut la primera de la mà d’Enric García que ho provava de cap després d’un servei de banda. Arribats al minut 20’, el marcador seguia com l’inici, però els locals ja n’han tingut més d’una per poder obrir la llauna. I finalment, ha arribat el gol. Calderó ha iniciat una bona jugada individual per la dreta, la pilota ha quedat morta dins l’àrea i ha aparegut Enric García per enviar la pilota al fons de la xarxa (21’). Els visitants han contraatacat minuts després aprofitant una pèrdua en sortida de pilota dels locals, però Sergi Puig s’ha estirat per salvar el gol. Els lleidatans han posat una marxa més, però els de Quique Álvarez han aconseguit marxar als vestidors amb l’avantatge al marcador.

Cinc minuts després de l’inici de la segona part, els gironins han regalat l’empat als visitants. Marc Aznar en una errada defensiva ha deixat passa la pilota i el lleidatà Garrós ho ha aprofitat per lluitar 1c 1 amb el porter gironí que ha provocat un penal i ha vist la groga. L’Atlètic Lleida no ha dubtat a aprofitar l’oportunitat i Biel Garrós ha materialitzat la pena màxima en el gol de l’empat (55’). Els gironins han provat de refer-se amb un xut llunyà de Calderó, però no ha estat efectiu. I al 67’ ha arribat la remuntada dels visitants. Moro ha superat Sergi Puig sota pals i amb la puntera ha fet el segon pels del Segrià.

Quique Álvarez ha provat de sacsejar el partit movent la banqueta, però cap dels canvis ha estat prou efectiu per poder capgirar el marcador. Els gironins, a la segona jornada de lliga, encara no coneixen la victòria.xen la victòria .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)