3a divisió FEF

El Peralada no passa de l’empat a Ca n’Anglada tot i jugar contra 10 (0-0)

El Peralada suma el segon empat consecutiu, aquest cop a Terrassa. Els xampanyers no han sabut aprofitar l’avantatge de jugar amb un home més pràcticament tota la segona meitat i han firmat un 0 a 0 contra el San Cristóbal .

La primera part a Ca n’Anglada no ha tingut un clar dominador. Els xampanyers volien la primera victòria del curs, i els terrassencs la segona i la primera a casa. Els primers minuts s’han repartit les ocasions entre els dos conjunts, però cap ha estat prou perillosa. Arribats a la mitja hora de joc, el guió del partit ha quedat establert al mig del camp, sense oportunitats a cap de les dues porteries. Primera part sense grans esdeveniments per cap dels dos equips que han marxat als vestidors amb el marcador inicial.

A la represa, els locals han tingut una triple ocasió a l’inici de la segona meitat, però la rematada final de Mario Cantí ha acabat sortint fora (53’). Cinc minuts després, però, el local Mario Hervías ha vist la vermella i la situació s’ha complicat pels terrassencs amb un jugador menys sobre el verd. Tot i això, el Peralada no ha sabut aprofitar la superioritat dins el camp i el marcador ha continuat amb el 0 a 0. Els locals han tingut diverses ocasions en l’últim tram per poder avançar-se al marcador i els xampanyers han continuat sense saber aprofitar l’avantatge.

El Peralada ha marxat de Ca n’Anglada amb un punt, el segon del curs després de l’empat a casa contra el Girona B del cap de setmana passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)