1a femenina

L’Espanyol marca primer però perd contra el Madrid CFF (2-1)

Segona derrota en la Lliga F de l’Espanyol, però amb un guió ben diferent al del 0-5 contra el Real Madrid. Les jugadores de Sara Monforte han marcat primer al camp del Madrid CFF, però han vist com el rival convertien el 0-1 en un 2-1, amb un segon gol en el minut 89.

La primera part s’ha acabat sense gols, tot i que tant el Madrid CFF com l’Espanyol haurien pogut marcat. Hi ha hagut intercanvi d’ocasions ja en el primer quart d’hora. Ainoa ha tingut la primera clara de les blanc-i-blaves, tot i que Romy Salvador també ha tingut feina. Poc abans del descans, Iara ha perdonat el 0-1 i, a l’altre costat, ha estat Salvador qui ha evitat l’1-0, amb una doble aturada magnífica.

Les blanc-i-blaves han celebrat el primer gol en la Lliga F, obra d’Ainoa (61’). Fins i tot han tingut una ocasió per ampliar l’avantatge, però l’han perdonat. I del possible 0-2, a l’empat de les madrilenyes, obra de Karen (69’). El punt era prou bo per a les de Monforte, però Bárbara López, amb un gol en el minut 89, les ha deixat sense.