2a divisió FEF

L’Olot cau contra l’Espanyol B i continua negat (1-0)

El conjunt garrotxí compta els seus partits per derrotes i encara no ha marcat cap gol en les tres primeres jornades de lliga

Bona part de la gran il·lusió que es respirava a Olot en la prèvia del curs de l’històric retorn a la 2a divisió FEF ha quedat minvada en un inici de temporada que està sent ben dur i complicat. El conjunt garrotxí ha perdut per la mínima les tres primeres jornades de lliga, amb l’agreujant que encara no ha aconseguit veure porteria. Avui s’ha consumat una nova derrota a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra el filial de l’Espanyol, dirigit per Ignasi Senabre, que s’ha assegurat els tres punts gràcies a un gol de Mingo al començament de la segona meitat.

Ángel Gómez ha filtrat una precisa passada per a Miguel Carvalho, que ha rebut la pilota amb un bon control orientat, ha avançat uns quants metres en conducció amb l’esfèrica enganxada a la bota i, abans de trepitjar l’àrea, ha habilitat amb una assistència a l’espai l’atacant madrileny, que ha guanyat l’esquena de la defensa olotina i ha superat Pol Ballesté amb una rematada que ha entrat al fons de la porteria després de passar per sobre del porter barceloní (1-0, 47’). Els visitants han acabat en inferioritat numèrica per l’expulsió de Chema Moreno en el tram final. D’altra banda, els de Pedro Dólera reben al municipal dissabte vinent (19h) l’Andratx, un rival directe que tampoc ha guanyat cap partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)