Més futbol

Chicho és nomenat nou entrenador de l’Stoke City de la Championship

El gironí Narcís Pèlach Chicho ha estat nomenat nou primer entrenador de l’Stoke City de la segona divisió anglesa, la Championship. L’exfutbolista i exentrenador del Figueres i el Peralada, que ha estat tècnic assistent al Girona, el Huddersfield Town i el Norwich City, firma un contracte fins al 2027, demostrant que el club aposta per la seva figura tot i tenir només 36 anys.

El director esportiu de l’Stoke City definia així a Chicho: “Les referències i els contactes que tinc m’han parlat molt bé d’en Narcís. És un dels entrenadors més respectats i sol·licitats que existeixen. És un tècnic motivat, meticulós i que transmetrà les seves idees a tots els qui rodegen el club”, ha dit Jon Walters.

D’altra banda, en unes declaracions als mitjans del club, Chicho ha transmès emoció pel repte que comença amb l’Stoke, tretzè classificat a la Championship amb 6 punts després de guanyar dos partits i perdre’n tres en les primeres cinc jornades: “Sento una gran emoció i una responsabilitat cap al Stoke City. No puc agrair suficientment l’oportunitat a en John Coates i en Jon Walters”, ha explicat Chicho, que afegia: “He tingut altres opcions de ser primer entrenador a Anglaterra i altres països però quan vaig veure als seus ulls la passió que transmeten cap al club i les ganes que tenen d’abraçar una identitat i una filosofia diferents, no vaig poder dir que no. Ara, una vegada estic a destinaré tots els meus esforços i m’involucraré 100%”.

Narcís Pèlach substitueix en el càrrec a Steve Schumacher i afronta el repte d’intentar redirigir l’equip i tornar el club a la Premier League, on ja hi va competir del curs 2008/09 –el primer en la seva història– fins la campanya 2017/18. Pel club anglès hi van passar jugadors coneguts al futbol català com Bojan Krkic o Marc Muniesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)